Fireside Chat: Wat hebben MSP's nu en in de toekomst nodig van hun RMM.

Systemen voor Remote Monitoring en Management (RMM) vormen de hoeksteen van MSP-netwerken (Managed Service Provider). Ze helpen de efficiëntie, veiligheid en de waarde voor klanten te verhogen en maken automatisering en schaalbaarheid mogelijk.

In deze Fireside Chat zullen Björn Leenen (Sr. Solutions Engineer) en Matthé Smit (Sr. Director Product Management) inzicht geven in de huidige stand van zaken in de RMM markt, alsmede hun gedachten over de toekomst van RMM. Aan het einde van de sessie is er een live Q & A. Schrijf je in om meer te horen over zaken als:

  • Kwaadwillenden hebben het gemunt op RMM-producten en MSP’s. Wat is Datto’s visie op het risico versus de voordelen van RMM voor MSP’s? En hoe zorgt Datto ervoor dat MSP’s hun RMM kunnen vertrouwen?
  • Veel MSP-klanten evolueren naar een combinatie van thuiswerken en cloud-gebaseerde oplossingen. Hoe ontwikkelt Datto RMM zich met deze markttrend en wat hebben moderne MSP’s nodig van hun RMM?
  • In een wereld waarin alle MSP’s een van de grote RMM’s gebruiken, maakt het dan nog uit welke leverancier ik gebruik? En hoe onderscheid Datto RMM zich?