Language: Dutch

April 12, 2024

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen, zijn onder meer; Hoe beschermen we de zwakste schakel en waar zijn uw gegevens te vinden.

Read Now

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen zijn: Het gevaar van fysieke en logische toegang tot uw omgeving en het managen van uw hybride klant.

Read Now

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen, zijn: Het gevaar van het niet updaten van uw omgevingen en updates van leveranciers en beveiligingsplatforms.

Read Now

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen zijn: Het gevaar van standaardinstellingen, verbetering van de beveiliging, en zijn uw huidige instellingen veilig?

Read Now

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen, zijn onder meer: Het herstellen van uw bedrijfsvoering, de verschillende rollen en taken en het categoriseren van data en processen.

Read Now

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen zijn: Welke oplossingen zijn er op de markt en hoe kunt u uw bestaande oplossingen beter beheren.

Read Now

SECURE7

dattodev

Onderwerpen die in deze video aan bod komen zijn: Scannen, inventariseren van kwetsbaarheden en vastleggen van overeenkomsten.

Read Now

Waarom NIS2?

dattodev

De cyberweerbaarheid in Europa en in Nederland laat te wensen over. Bedrijven als Datto meten dit jaarlijks en ook de EU maakt zich daar zorgen over

Read Now
Requests-siris-continuity.png
December 08, 2023

Datto SMB Cybersecurity for MSPs Report

Bhagyashree A

MSPs, are you looking for a window inside your customers’ minds to learn more about their attitudes toward security?

Read Now