Datto Roadshow - Eindhoven

09

October 2019

time

2:30 PM - 6:00 PM CEST

location

Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg, Eindhoven, Netherlands

Graag nodigen wij alle Managed Service Providers (MSP’s) uit voor onze kennissessie over Security & Ransomware in Eindhoven op woensdag 9 Oktober.

Vanuit Datto willen wij een podium bieden aan toonaangevende partijen in de regio. Gastspreker Alex de Joode, Manager Cyber Security van Digital NL, komt spreken over de mismatch tussen de perceptie van eindklanten en de realiteit over security. Daarbij vertelt hij hoe je hier als bedrijf op kunt inspelen.

De focus van het evenement ligt op het delen van kennis en ervaringen met gelijkgestemden en het netwerken met branchegenoten. Ook delen wij onze marktkennis over hoe wij als leverancier hierbij een ondersteunende rol spelen.

Wil je meer weten over security & ransomware en gebruik maken van de kans om te sparren met concullega’s? Dan heten we je graag welkom.

Bij Datto focussen we ons al jaren 100% op de managed service providers met hiervoor specifiek ontwikkelde oplossingen. Dit heeft geleid tot een hoop kennis vanuit onze 15.000 partners wereldwijd. Deze kennis delen we graag met de Nederlandse markt.

Datto’s portfolio bestaat uit een ERP-systeem genaamd Autotask, Datto Remote Monitoring & Management, Backup & Disaster recovery, saas-protectie en networking oplossingen.